Advocaat Arnhem

Heeft u een juridische vraag of een juridisch geschil? Zoekt u een advocaat in Arnhem en omgeving?

De advocaten van Jumelet Advocaten zijn gespecialiseerd in vastgoedrecht, huurrecht, bouwrecht, arbeidsrecht en incasso. Het advocatenkantoor is gevestigd in de plaats Geldermalsen (provincie Gelderland, gemeente West Betuwe). Naast de vestiging in Geldermalsen, heeft zij beschikking over meerdere vergaderlocaties in Nederland. Bijvoorbeeld in Arnhem en omgeving. Doordat Jumelet Advocaten regelmatig in de regio Arnhem besprekingen houdt, juridisch advies geeft en procedeert, heeft zij ook hier een cliëntenkring opgebouwd. Daardoor heeft dit kantoor ook een vergaderlocatie in de plaats Velp. Velp ligt ten oosten van Arnhem en is door de loop van de tijd tegen Arnhem aangegroeid. Of misschien beter gezegd: Arnhem is tegen Velp aangegroeid.

Zoekt u een advocaat in Arnhem en omgeving? Dan bent u bij Jumelet Advocaten aan het goede adres.

Rechtbank Gelderland

Nederland is verdeeld in verschillende arrondissementen. Dit zijn verschillende werk- en rechtsgebieden. Eén van deze gebieden is het arrondissement Rechtbank Gelderland. Rechtbank Gelderland heeft twee locaties, namelijk het Paleis van Justitie in Arnhem en het Gerechtsgebouw in Zutphen. In de provincie Gelderland worden de meeste juridische procedures (rechtszaken) op de locatie in Arnhem gehouden. De stad Arnhem is misschien daarom ook wel dé juridische hoofdstad van Gelderland.

Advocaat toevoeging Arnhem

Jumelet Advocaten neemt ook zaken aan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit noemen we ook wel een toevoeging of pro deo advocaat. Zoekt u een advocaat met toevoeging in Arnhem en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kom in contact met een advocaat in Arnhem