Advocaat Culemborg en omgeving

Heeft u een juridische vraag of een juridisch geschil? Zoekt u een advocaat in Culemborg en omgeving?

Jumelet Advocaten is gespecialiseerd in vastgoedrecht, huurrecht, bouwrecht, arbeidsrecht en incasso. Het advocatenkantoor is gevestigd in de plaats Geldermalsen (provincie Gelderland, gemeente West Betuwe). Naast de vestiging in Geldermalsen, heeft zij beschikking over meerdere vergaderlocaties in Nederland. Bijvoorbeeld in Culemborg en omgeving. Doordat Jumelet Advocaten regelmatig in de regio Culemborg besprekingen houdt, juridisch advies geeft en procedeert, heeft zij ook hier een cliëntenkring opgebouwd. 

Zoekt u een advocaat Culemborg en omgeving? Dan bent u bij Jumelet Advocaten aan het goede adres.

Rechtbank Gelderland

Nederland is verdeeld in verschillende arrondissementen. Dit zijn verschillende werk- en rechtsgebieden. Eén van deze gebieden is het arrondissement Rechtbank Gelderland. Rechtbank Gelderland heeft twee locaties, namelijk het Paleis van Justitie in Arnhem en het Gerechtsgebouw in Zutphen. In de provincie Gelderland worden de meeste juridische procedures (rechtszaken) op de locatie in Arnhem gehouden. De stad Arnhem is misschien daarom ook wel dé juridische hoofdstad van Gelderland.

Advocaat Culemborg toevoeging

Jumelet Advocaten neemt ook zaken aan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit noemen we ook wel een toevoeging of pro deo advocaat. Zoekt u een advocaat met toevoeging in Culemborg en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kom in contact met een advocaat in Culemborg