Advocaat Geldermalsen

Heeft u een juridische vraag of een juridisch geschil? Zoekt u een advocaat in Geldermalsen?

Jumelet Advocaten is hét advocatenkantoor van Geldermalsen (gemeente West Betuwe). De advocaten van dit kantoor zijn gespecialiseerd in vastgoedrecht, huurrecht, bouwrecht, arbeidsrecht en incasso. Door de centrale ligging neemt dit advocatenkantoor zaken aan door heel Nederland. De cliënten van dit advocatenkantoor bestaan uit particulieren, ondernemers en rechtsbijstandverzekeraars. Zij waarderen de snelle reacties, korte lijnen, gunstige tarieven en bereikbaarheid van deze advocaat. Advocaat in de omgeving van  Geldermalsen nodig? Bij Jumelet Advocaten bent aan het goede adres.

Rechtbank Gelderland

Nederland is verdeeld in verschillende arrondissementen. Dit zijn verschillende werk- en rechtsgebieden. Eén van deze gebieden is het arrondissement Rechtbank Gelderland. Rechtbank Gelderland heeft twee locaties, namelijk het Paleis van Justitie in Arnhem en het Gerechtsgebouw in Zutphen. In de provincie Gelderland worden de meeste juridische procedures (rechtszaken) op de locatie in Arnhem gehouden. De stad Arnhem is misschien daarom ook wel dé juridische hoofdstad van Gelderland. Geldermalsen valt onder Rechtbank Gelderland.

Advocaat Geldermalsen (toevoeging)

Jumelet Advocaten neemt ook zaken aan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit noemen we ook wel een toevoeging of pro deo advocaat. Zoekt u een advocaat met toevoeging in Geldermalsen en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kom in contact met een advocaat in Geldermalsen