Advocaat Tiel

Heeft u een juridische vraag of een juridisch geschil? Kom in contact met dé advocaat van Tiel

Jumelet Advocatuur is gespecialiseerd in vastgoedrecht, huurrecht, bouwrecht, arbeidsrecht en incasso. Het advocatenkantoor is gevestigd in de plaats Geldermalsen (provincie Gelderland, gemeente West Betuwe). Naast de vestiging in Geldermalsen, heeft zij beschikking over meerdere vergaderlocaties in Nederland. Bijvoorbeeld in Tiel en omgeving. Doordat Jumelet Advocatuur regelmatig in de regio Tiel besprekingen houdt, juridisch advies geeft en procedeert, heeft zij ook hier een cliëntenkring opgebouwd. 

Zoekt u een advocaat in Tiel en omgeving? Dan bent u bij Jumelet Advocatuur aan het goede adres.

Advocaat Betuwe - Flipje

Jumelet Advocatuur is gevestigd in de Betuwe, maar behandelt zaken door heel Nederland. De advocaat van dit kantoor heeft jarenlang in Tiel gewoond. De stad met het titelpersonage Flipje van de oorspronkelijk in Tiel gevestigde jamfabriek De Betuwe. Inmiddels staat dit personage niet alleen symbool voor de Betuwe, maar ook van de stad Tiel. Tiel is misschien dan ook wel dé plaats van de Betuwe.

Rechtbank Gelderland

Nederland is verdeeld in verschillende arrondissementen. Dit zijn verschillende werk- en rechtsgebieden. Eén van deze gebieden is het arrondissement Rechtbank Gelderland. Rechtbank Gelderland heeft twee locaties, namelijk het Paleis van Justitie in Arnhem en het Gerechtsgebouw in Zutphen. In de provincie Gelderland worden de meeste juridische procedures (rechtszaken) op de locatie in Arnhem gehouden. De stad Arnhem is misschien daarom ook wel dé juridische hoofdstad van Gelderland.

Kantongerecht Tiel

Tiel heeft van 1838 tot 20o2 een eigen zelfstandig kantongerecht gehad. In 2002 is dit kantongerecht als zelfstandig gerecht opgeheven is het ondergebracht als nevenzittingsplaats voor de sector kanton van de rechtbank Arnhem. Per 1 april 2013 werd deze nevenzittingsplaats eveneens opgeheven.

Advocaat Tiel pro deo

Jumelet Advocatuur neemt ook zaken aan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit noemen we ook wel een toevoeging of pro deo advocaat. Zoekt u een advocaat met toevoeging in Tiel en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kom in contact met dé advocaat van Tiel

Onze rechtsgebieden

advocaat vastgoedrecht

incasso

Incasso advocaat Incasso advocaat Heeft u een onbetaalde factuur? Ik help u graag. Heeft u een onbetaalde factuur? Hebben uw herinneringen en aanmaningen niet tot

Rechstgebied bekijken »
Advocaat contractenrecht​

contractenrecht

Advocaat contractenrecht Advocaat contractenrecht Wat is contractenrecht? Het contractenrecht wordt ook wel “overeenkomstenrecht” genoemd. Contractenrecht is onderdeel van het “verbintenissenrecht”. Daarom wordt dit rechtsgebied ook

Rechstgebied bekijken »
arbeidsrecht advocaat

arbeidsrecht

Advocaat arbeidsrecht Arbeidsrecht advocaat Wat regelt een arbeidsrecht advocaat? Het arbeidsrecht regelt de rechtsverhouding tussen een werkgever en een werknemer. Er is dan sprake van

Rechstgebied bekijken »