Advocaat Zaltbommel

Heeft u een juridische vraag of een juridisch geschil? Kom in contact met Advocaat Zaltbommel

Jumelet Advocaten is gespecialiseerd in vastgoedrecht, huurrecht, bouwrecht, arbeidsrecht en incasso. Het advocatenkantoor is gevestigd in de plaats Geldermalsen (provincie Gelderland, gemeente West Betuwe), maar behandelt ook zaken in Zaltbommel en omgeving. Naast de vestiging in Geldermalsen, heeft zij beschikking over meerdere vergaderlocaties in Nederland. Bijvoorbeeld in Zaltbommel en omgeving. Doordat Jumelet Advocatuur regelmatig in de regio Zaltbommel besprekingen houdt, juridisch advies geeft en procedeert, heeft zij ook hier een cliëntenkring opgebouwd. 

Zoekt u een advocaat in Zaltbommel en omgeving? Dan bent u bij Jumelet Advocaten aan het goede adres.

Rechtbank Gelderland

Nederland is verdeeld in verschillende arrondissementen. Dit zijn verschillende werk- en rechtsgebieden. Eén van deze gebieden is het arrondissement Rechtbank Gelderland. Rechtbank Gelderland heeft twee locaties, namelijk het Paleis van Justitie in Arnhem en het Gerechtsgebouw in Zutphen. In de provincie Gelderland worden de meeste juridische procedures (rechtszaken) op de locatie in Arnhem gehouden. De stad Arnhem is misschien daarom ook wel dé juridische hoofdstad van Gelderland.

Advocaat Zaltbommel pro deo

Jumelet Advocaten neemt ook zaken aan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit noemen we ook wel een toevoeging of pro deo advocaat. Zoekt u een advocaat met toevoeging in Zaltbommel en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kom in contact met een advocaat in Zaltbommel