Advocatenkantoor

Advocatenkantoor

Jumelet Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in vastgoedrecht, bouwrecht, huurrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht. We vinden een persoonlijke, betrokken, gedreven en no-nonsense aanpak belangrijk. Een juridische vraag of probleem op een snel en goed mogelijke manier beantwoorden of oplossen, zodat de cliënt zich weer kan focussen op zijn of haar expertise. Problemen oplossen en de cliënt ontzorgen. Dat is waar Jumelet Advocaten voor staat.

Wie zijn onze cliënten?

Wij treden op voor bedrijven, instellingen, bestuursorganen en particulieren. We vinden het belangrijk dat iedereen in Nederland een beroep kan doen op een advocaat. Daarom nemen wij ook zaken aan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo advocaat / sociaal advocaat). Komt u daarvoor in aanmerking? We kijken graag met u mee of u een toevoeging kunt krijgen.

Heel Nederland

Wij treden op voor cliënten door heel Nederland. Mede daardoor hebben wij naast ons kantoor in Den Haag de beschikking over meerdere vergaderlocaties. We hebben de beschikking over een vergaderlocatie in onder meer Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Tiel, Utrecht en Geldermalsen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om op een andere locatie een bespreking te houden. Op die manier is Jumelet Advocaten altijd in uw omgeving.

Gratis intake

Bij Jumelet Advocaten is een intake gratis en geheel vrijblijvend. Zo kan worden bepaald of en hoe uw juridisch geschil het beste kan worden opgepakt.

Gratis inloopspreekuur

Jumelet Advocaten houdt elke vrijdag van 15:00 uur tot 17:00 uur een gratis en geheel vrijblijvend inloopspreekuur. U dient zich van tevoren even aan te melden. Indien u op een ander tijdstip overleg wenst, is dat bespreekbaar.

10 redenen waarom

JUMELET ADVOCATUUR