Over mij

IMG_9094

Over mij

06-43545193
info@jumelet.nl

Ik los uw probleem snel op, communiceer duidelijk en houd u pro actief op de hoogte. Zodat u kunt focussen op uw expertise.

Advocaat

Ik adviseer, onderhandel en procedeer op het gebied van vastgoedrecht, huurrecht, bouwrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en incasso.

Ik heb eerder ruim tien jaar op een notariskantoor gewerkt waar ik mij op het vastgoed heb gericht. In die periode heb ik veel vastgoedtransacties begeleid en VvE’s opgericht. Wanneer tijdens de behandeling van een onroerend goed dossier een juridisch geschil tussen partijen ontstond, vond ik het nog interessanter worden. Ik wilde toen graag één van de partijen bijstaan, maar dat kon niet vanwege de onafhankelijke en onpartijdige rol van een notaris. Daarom heb ik vervolgens de overstap naar de advocatuur gemaakt en ben ik advocaat geworden. Deze rol past mij beter. Het opkomen, vechten en staan voor de belangen van mijn cliënt.

Doordat ik eerst jaren in notariaat heb gewerkt en vervolgens op een niche advocatenkantoor in Den Haag dat gespecialiseerd is in vastgoed, heb ik veel juridische kennis en ervaring. Bijvoorbeeld op het gebied van het opstellen en beoordelen van een overeenkomst, akte van levering, zakelijke rechten, VvE kwesties en op het gebied van verjaring.

Cliënten omschrijven mij als een advocaat die gespecialiseerd is, volledig voor de cliënt gaat en goed bereikbaar is. Daarnaast hoor ik vaak dat ik een ‘opgestroopte mouwen’ mentaliteit heb. Ik ga volledig voor mijn cliënt en ben gedreven voor het beste resultaat.

Ik heb Rechtsgeleerdheid (Nederlands recht) gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast heb ik de postdoctorale specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goedrecht met succes afgerond.

Opleidingen

  • Postdoctorale specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goedrecht (Grotius Academie)
  • Beroepsopleiding Advocatuur (Nederlandse orde van advocaten)
  • Master Rechtsgeleerdheid (Universiteit van Tilburg)
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid (Universiteit van Tilburg)

Wie zijn mijn cliënten?

Ik treed op voor bedrijven, instellingen, bestuursorganen en particulieren. Ik vind het belangrijk dat iedereen in Nederland een beroep kan doen op een advocaat. Daarom neem ik ook zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand aan. Ook wel toevoeging / pro deo advocaat genoemd. Ik kijk graag met u mee of u daarvoor in aanmerking kunt komen.

Ik adviseer en procedeer voor cliënten door heel Nederland. Mede daarom heb ik naast mijn kantoor in Geldermalsen de beschikking over meerdere vergaderlocaties. Ik heb de beschikking over een vergaderlocatie in Zaltbommel, Tiel, Arnhem, Den Bosch, Utrecht en Den Haag. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om op een andere locatie een bespreking te houden. Op die manier is Jumelet Advocatuur altijd in uw omgeving.

Rechtsgebiedenregister

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte).

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.