Mirjam Jumelet-Sterrenburg

advocaat arbeidsrecht advocaat huurrecht

Mirjam Jumelet-Sterrenburg

advocaat

Mirjam Jumelet-Sterrenburg heeft jarenlang in de Randstad als advocaat gewerkt. Ook heeft zij ervaring opgedaan bij een grote overheidsinstelling.

Mirjam kent de wereld van het vastgoed goed. Zo heeft zij onder meer veel makelaars van advies voorzien, aangezien zij in het verleden een grote landelijke makelaarsorganisatie bij heeft gestaan. Mirjam staat ook veel aannemers, projectontwikkelaars, verhuurders, huurders, verkopers en kopers van vastgoed bij.

Mirjam adviseert en procedeert daarnaast ook veel op het gebied van het arbeidsrecht. Een conflict in het arbeidsrecht is doorgaans ingrijpend voor de betrokkenen. Het is dan ook van belang om snel te kunnen schakelen. Mirjam haalt daar haar energie uit. Zij staat onder andere werkgevers, werknemers en Ondernemingsraden bij met raad en daad en adviseert veel op het gebied van vaststellingsovereenkomsten.

Ook voor het contractenrecht kunt u bij haar terecht.

Met name door haar achtergrond weet zij een geschil snel te doorgronden. Zij staat dicht bij haar cliënten en vindt het belangrijk om niet alleen juridisch maar ook praktisch mee te denken. Daarnaast onderscheidt Mirjam zich door haar persoonlijke benadering en gedreven houding.

Zij werkt oplossingsgericht en zet zich in om het maximale resultaat te behalen waarbij, als het noodzakelijk is, zij het starten van een procedure niet schuwt.

Mirjam heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en rondde deze opleiding cum laude af. Ook heeft zij de postdoctorale specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goedrecht cum laude afgerond.

Opleidingen

  • Postdoctorale specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goedrecht (Grotius Academie), cum laude
  • Beroepsopleiding Advocatuur (Nederlandse Orde van Advocaten)
  • Master Rechtsgeleerdheid (Universiteit van Tilburg), cum laude
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid (Universiteit van Tilburg), met genoegen

Rechtsgebiedenregister

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.